Ledenvoordeel

De hardloopwinkel

De hardloopwinkel

Hardloopschoenen aanmeten door middel van een loopanalyse is de beste manier om blessurevrij te kunnen hardlopen. Doe dit altijd bij een hardloopspecialist, zo ben je verzekerd van vele plezierige kilometers!

Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid

Verzekerd bij Zorg en Zekerheid en lid van Olympia Sport and Health? Dan ontvangt u 5% korting op de basis- en alle aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid! U geeft bij Z&Z aan dat u bij Olympia lid bent en de korting gaat automatisch in. Z&Z doet de controle hiervan achteraf bij Olympia

www.zorgenzekerheid.nl

Running Centre Katwijk

Running Centre Katwijk

Op vertoon van je Olympia pas 10% korting op de collectie, met uitzondering van aanbiedingen, uitverkoop en andere acties.

www.runningcenterkatwijk.nl

FietsPlus Nico's

FietsPlus Nico's

10% korting op Kleding,schoenen en fietsen op vertoon van Olympia pas. Korting niet geldig bij Nationale Fiets Projecten en bedrijfsfietsen Nederland. Bij korting geen inruil mogelijk.

www.nicosfietsplus.nl

Eurobox Selfstorage

Eurobox Selfstorage

Op vertoon van uw Olympia pas ontvangt u als nieuwe klant de eerste 3 maanden 30% korting op de huur van een opslagruimte. Deze actie is niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen.

noordwijk.euroboxselfstorage.nl

Tameling

Tameling

Op vertoon van je Olympia pas 30% korting op Autoverzekering. 15% korting op Woonhuis / inboedel. Bij 3 verzekeringen komt hier pakketkorting bovenop van 3% oplopend tot 10%. Bij afsluiten van een hypotheek ontvang je 50% van de netto afsluitprovisie retour.

www.tameling.nl

Carshop Fortuin

Carshop Fortuin

10% korting op alle artikelen. Korting is niet geldig i.c.m. andere aanbieidingen of acties.

www.carshopfortuin.nl

Heeren van Oegstgeest

Heeren van Oegstgeest

10% korting op alle American Crew producten op vertoon van je Olympia pasje. Bij een knipbeurt een gratis wasbeurt in de massagestoel.

www.heerenvanoegstgeest.nl

Multicopy Katwijk

Multicopy Katwijk

Familiedrukwerk, op vertoon van uw olympiapas krijgt u €20,- korting op uw totaalbedrag. MultiCopy heeft de grootste collectie geboorte-, huwelijks en jubileumkaarten. Niet geldig in combinatie met andere acties en bij besteding van minimaal €100,- Handels- en Huisstijldruk- en Printwerk: 10% korting

www.multicopy.nl

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in