Wat leuk dat je interesse in ons hebt!

Je kunt bij Olympia al sporten vanaf 8,25 per week. We hebben altijd een leuke welkomst aanbieding. Ons team vertelt je daar graag meer over. Wanneer kom je langs?

Abonnementsvormen

Onbeperkt Fitness en Groepslessen Prijs per week
36 maanden € 9, 25
12 maanden € 10, 50
   
1 keer per week Fitness en Groeplessen Prijs per week
36 maanden € 8, 25
12 maanden € 9, 25
   
Extra opties Prijs per week
eGYM - 2 keer per week € 2, 00
Snelbruiner - 2 keer per week € 3, 50
Kinderhoek - onbeperkt € 1, 50
Personal Training Diverse pakketten mogelijk
   
Eenmalige kosten  
Inschrijfgeld * € 50, 00
Administratiekosten € 15, 00

Los bezoek, incl gebruik van douches en sauna                                       € 15, 00

* Dit wordt direct omgezet in € 25 bar tegoed en een sporttas en bidon

Lidmaatschappen worden maandelijks geïncasseerd ( weekbedrag x 52 weken : 12 maanden = maandbedrag ) 

Aanbiedingen kunnen verschillen en niet gecombineerd worden.

Gratis water?

Wist je dat je bij ons op 5 punten onbeperkt water uit de water coolers kunt tappen? Niet elke keer een flesje water hoeven kopen maar gewoon inbegrepen bij het abonnement. Dus helemaal gratis! Dat scheelt!

Sportgarantie

Twijfel je nog? Bij ons kan je altijd gebruik maken van een proefmaand, niet alleen als we een open dag hebben! Je hebt 4 weken de tijd om de club uitgebreid te proberen. Sport minimaal 2x per week om te ontdekken welke sport je het meest aanspreekt. Ben je niet tevreden, we kunnen het ons bijna niet voorstellen, dan hoef je niet door te gaan met sporten. Zo simpel is het! Dat noemen wij onze 4 weken sportgarantie! Leuk om te weten dat bijna iedereen die gebruik heeft gemaakt van de sportgarantie, lid blijft!

De voordelen:

Ledenvoordeel: Als sporter bij Olympia sport je niet alleen voordelig maar ontvang je ook korting bij meer dan 30 bedrijven in de regio. Varierend van kapsalon tot restaurant of sportwinkel. Op vertoon van je Olympia pas ontvang je een leuke attentie, korting of aanbieding. Kijk bij Ledenvoordeel voor de deelnemende bedrijven en aanbiedingen.

Korting op Zorgverzekering, autoverzekering en energieleverancier: Olympia heeft met diverse (Zorg) verzekeraars en   aantrekkelijke afspraken gemaakt. Hierdoor kun je maandelijks aanzienlijk besparen op je energierekening, autoverzekering en zorgpremie.

 

Abonnementen

Sporten bij Olympia betekent dat je gebruik mag maken van alle faciliteiten. Wil je extra opties ? Dan kan je hiervoor kiezen. Daarnaast hebben wij natuurlijk een uitgebreid groepslesaanbod, Personal Training en we durven wel te zeggen de meest luxe en uitgebreide fitnessruimte van de regio!

Gratis inloopspreekuur van de Fysiotherapeut en Acupuncturist voor onze leden en de mogelijkheid om lekker te ontspannen in een van de sauna's.

Het is allemaal mogelijk en er is nog meer! Je bent van harte welkom om het vrijblijvend te ervaren en proberen. Of eerst misschien alleen even rondkijken? De deur staat altijd open en ons Team staat voor je klaar!

 

Algemene Voorwaarden

Olympia Sport and Health  conformeert zich aan de brancheleveringsvoorwaarden van Fit!vak.       

Deze Algemene Leveringsvoorwaarden van Fit!vak zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad en treden in werking per 1 januari 2012.

 

Wat zeggen anderen eigenlijk over Olympia?

Mijn moeder is al 29 jaar lid en hoort nu inmiddels wel bij het meubilair. Zelf train ik ook al heel wat jaren bij Olympia, sommigen zeggen dat ik mijn bed hier net zo goed neer kan zetten. Joke van der Nagel

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in