Wat leuk dat je interesse in sporten bij Olympia hebt!

Wanneer kom je langs?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Alvast even kijken wat het kost? Bekijk hieronder de tarieven!

Abonnementsvormen

Onbeperkt Fitness, Groepslessen en eGym Prijs per maand
36 maanden € 48, 75
12 maanden € 57, 50
1 maand € 67, 75
   
1 keer per week Fitness, Groeplessen en eGym  
36 maanden € 41, 00
12 maanden € 47, 75

 

Strong Teens   Speciaal voor de tieners, 2x per week sporten.

 

€ 31, 50

Extra opties  
Snelbruiner - 2 keer per week € 20, 00
Kinderhoek - onbeperkt tot 4jr, per kind €  17, 50
Personal Training Diverse pakketten mogelijk
   
Eenmalige kosten  
Startkosten € 39
Los bezoek, incl. gebruik van douches en sauna € 15, 00

 

Lidmaatschappen worden maandelijks vooraf geïncasseerd. Aanbiedingen kunnen verschillen en niet gecombineerd worden of contant worden uitgekeerd.

Gratis water?

Wist je dat je bij ons op diverse punten onbeperkt water uit de water coolers kunt tappen? Niet elke keer een flesje water hoeven kopen maar gewoon inbegrepen bij het abonnement. Dus helemaal gratis! Dat scheelt!

Sportgarantie

Twijfel je nog? Bij ons kan je altijd gebruik maken van een proefmaand als je een 12 of 36 maanden abonnement kiest! Je hebt een maand de tijd om de club uitgebreid te proberen.
Ben je niet tevreden, we kunnen het ons bijna niet voorstellen, dan hoef je niet door te gaan met sporten. Je geeft dit voor het einde van de maand bij ons aan en betaalt dan alleen je startkosten en 1 losse maand,  zo simpel is het!
Dat noemen wij onze  sportgarantie! Leuk om te weten dat bijna iedereen die gebruik heeft gemaakt van de sportgarantie, lid blijft!

Abonnementen

Sporten bij Olympia betekent dat je gebruik mag maken van alle faciliteiten. Wil je extra opties ? Dan kan je hiervoor kiezen. Daarnaast hebben wij natuurlijk een uitgebreid groepslesaanbod, Personal Training en we durven wel te zeggen de meest luxe en uitgebreide fitnessruimte van de regio!

Het is allemaal mogelijk en er is nog meer! Je bent van harte welkom om het vrijblijvend te ervaren en proberen. Of eerst misschien alleen even rondkijken? De deur staat altijd open en ons Team staat voor je klaar!

Algemene Voorwaarden

Je ontvangt de algemene voorwaarden per email bij inschrijving (vanaf december 2019). Leden die voor deze periode lid zijn geworden hebben de algemene voorwaarden ontvangen middels een kopie van het inschrijfformulier. 

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in