Lifestyle

Vaderdag

Heb jij nog geen idee wat je jouw vader moet geven voor vaderdag? Wij hebben het ideale cadeautje, onder andere om meer tijd met hem te besteden. Lees hier meer:

Upgrade je abonnement !

De zomer komt er aan, het blijft wat langer licht buiten en de dagen duren langer. De meeste mensen krijgen hierdoor gelijk wat meer zin om te sporten en vinden het niet erg om wat eerder op te staan of juist wat later naar bed te gaan.

Fit in de zomer!

Ook in de zomer lekker door sporten? Of juist jouw abonnement tijdelijk aan iemand uitlenen omdat je op vakantie bent? Het kan allebei ! Lees snel verder.

Olympia's Fitness Verbouwing

We gaan aftellen! Eind van de maand hebben we een nieuwe fitness ruimte!

Shake it off!

Lees snel het nieuwe oranje Koningsdag blog van Janine!

Fitte mama's

Het lijkt af en toe wel jongleren! Hoe doen andere mama's dat toch? Gewoon met een beetje hulp!

Olympia's Sportkleding

De klok is weer verzet naar zomertijd, de zon laat zich steeds vaker zien, de terrasjes stromen vol en het blijft steeds langer licht buiten. De zomer komt er aan jongens en hij is er sneller dan dat we denken...

LXR VIP night 31 maart

Niets geeft je zoveel energie als een stevige high intensity workout. LXR is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.

Wat zeggen anderen eigenlijk over Olympia?

Hallo Olympia gangers, Ik ben al zo'n 25 jaar lid. Dertig jaar geleden in de hal in valkenburg begonnen en daarna een aantal jaren later in Katwijk en nu in het nieuwe pand. Ik heb het hier altijd goed naar mijn zin gehad en hoop dat nog vele jaren te hebben. Gerard Heemskerk

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in