Lifestyle

Fit in de zomer!

Fit in de zomer!

Ook in de zomer lekker door sporten? Of juist jouw abonnement tijdelijk aan iemand uitlenen omdat je op vakantie bent? Het kan allebei ! Lees snel verder.

De meeste van ons kijken er reikhalzend naar uit, de zomer vakantie. Met de auto touren naar Italië om vervolgens een aantal weken op de camping te staan of een backpack zo handig mogelijk inpakken om genoeg spullen mee te kunnen nemen voor drie weken rondtrekken door Thailand. Iedereen viert de zomervakantie op zijn of haar eigen manier en niet iedereen heeft dan tijd om te sporten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je niet op vakantie gaat en opeens juist wel tijd hebt om te sporten. Voor allebei deze opties is bij Olympia natuurlijk wat bedacht, het zomerabonnement en de vakantiepas.

Zelf een aantal weken weg en je abonnement overzetten naar iemand anders voor de zomer met de vakantiepas of sport je nog helemaal niet bij Olympia en wil je deze zomer even de sfeer komen proeven, het kan allemaal. Maak gebruik van de groepslessen, hagelnieuwe Fitnessruimte, FunXtion of de sauna's!  Voor slechts 149 euro kan je drie maanden onbeperkt van onze faciliteiten gebruik maken.

Ben je weg en verzorgd de buurvrouw de kat of de planten? Je kunt als dank je abonnement tijdelijk aan haar overdragen middels een vakantiepas. Minimaal 1 week en maximaal 3 weken kan dat. Het is tenslotte zonde om je abonnement niet te gebruiken als je op vakantie gaat en het is de ultieme kans om even de sfeer te proeven in onze bijna geheel vernieuwde sportschool.

Benieuwd naar jouw opties rondom dit zomerabonnement? Voor meer informatie loop je even naar binnen bij Olympia of je belt ons en de dames achter de bar leggen het je graag even uit.

 

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl        Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia hou ik jullie op de hoogte van alle ins en outs rondom deze moderne sportclub.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in