Lifestyle

Fitness make-over

Fitness make-over

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportclub.

Het fijne van een moderne sportclub is dat ze up-to-date blijven en regelmatig vernieuwen. Nou dat doet Olympia zeker! Alhoewel het zo nu en dan gaat om wat nieuwe lessen (hebben jullie LXR al geprobeerd?) of enkele apparaten kan ik jullie vertellen dat er eind mei weer een grote make-over komt. Ja, je leest het goed, de boel wordt flink verbouwd oftewel een fitness 2.0. Ik heb de plannen al gezien en ik zeg jullie bij deze dat het mega tof gaat worden. We gaan nog niet alles verklappen maar we kunnen jullie al wel vertellen dat het functioneel trainen gedeelte een flinke uitbreiding krijgt. 

Ik kan jullie alvast een heel tof apparaat laten zien in een video, bekijk hieronder de S-drive performance trainer. Dit moderne apparaat bevat opties als Power Walking, HIIT en mogelijkheden voor weerstand-, sprint- en behendigheidstrainingen. Voor iedereen bruikbaar want hij is heel eenvoudig af te stemmen op het niveau van elke sporter. De liefhebber van de squat krijgt er ook een nieuw apparaat bij voor de uitvoering van de Sissy Squat. En voor diegene die echt tot het gaatje willen gaan hebben is er vanaf begin mei het Sled apparaat, beter bekend als de slee. Ik kijk er nu al naar uit!

Bekijk HIER de S-drive 

En de rest? Daar moeten jullie nog heel even op wachten tot eind mei, maar geloof mij als ik zeg dat het dat wachten meer dan waard is.

Groetjes,
Roy

 

www.royboere.nl

Your Daily Update 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in