Lifestyle

LXR VIP night 31 maart

LXR VIP night 31 maart

Niets geeft je zoveel energie als een stevige high intensity workout. LXR is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan; Olympia heeft binnenkort weer iets nieuws in het assortiment aan groepslessen genaamd LXR ( spreek uit elixer ) Een ware hype in fitness land en bij de bekende fit & healthy gezichten op social media hebben we het al een beetje voorbij zien komen.

LXR is een HIT training (High Intensity Training) waarin je werkt aan kracht, conditie, core en dat allemaal in één work-out. Funky muziek, fitness bags en een afsluiting van 15 minuten met foam rollen en stretchen. Ja, je leest het goed, 15 minuten stretchen en foam rollen na een intense krachttraining. Want wie wil pieken, moet zich ook richten op het herstel toch? Kortom een heerlijke work-out gericht op kracht, flexibiliteit en spierherstel.  

Olympia is één van de eerste die hun leden gaat voorzien van deze manier van trainen en dat vraagt natuurlijk om een goede aftrap. Dit gaan ze doen met een LXR VIP night op vrijdag 31 maart. Deelnemers kunnen zich vooraf inschrijven bij de receptie.

Wat je allemaal kunt verwachten van deze avond? Nou dat hebben we even voor je op een rijtje gezet:

18.00-18.45 uur LXR work-out  

19.00-19.30 uur Challenge, een uitdaging voor iedereen die LXR wil ontdekken

19.30-20.00 uur Workshop, hierin wordt verteld wat LXR precies inhoudt en komt de techniek van deze manier van trainen aan bod.

20.00-20.45 uur LXR work-out

We sluiten af met een drankje en hapje in de Lounge!

Iedereen kan natuurlijk overal aan mee doen, maar omdat iedereen kennis wil maken met LXR mag je geen twee work-outs volgen op deze avond. De work-out, challenge en workshop mogen op deze avond wel achter elkaar gevolgd worden.

Aangezien iedereen weet dat iets nieuws altijd ontzettend populair is, werkt Olympia de eerst komende weken met inschrijvingen maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Ben jij klaar voor verzuurde schouders en een killer van een work-out? Dan dagen wij jou uit om mee te doen met LXR, want voordat je oordeelt moet je het eerst zelf hebben gedaan.

Zie ik je daar gezellig? Roy Boere

check hier alvast LXR!  https://www.youtube.com/watch?v=VDGPF3pJX84

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in