Lifestyle

Olympia's Fitness Verbouwing

Olympia's Fitness Verbouwing

We gaan aftellen! Eind van de maand hebben we een nieuwe fitness ruimte!

Olympia’s Fitness Verbouwing

Laatst hebben we al een beetje verteld over de Olympia fitness make-over en jullie reacties waren heel enthousiast! Het was de vorige keer nog even wachten en we gaven maar een klein tipje van de sluier, maar het grote moment zit er nu toch echt aan te komen. De bekende zaal van Olympia zal binnenkort een hele andere look & feel krijgen die nog beter aansluit bij alle nieuwe trends en trainingsmethodes. Wees niet bang, het blijft natuurlijk de gezellige, open en gemoedelijke sfeer houden die jullie gewend zijn van Olympia!

Wat gaan we doen? We gaan meer gebruik maken van ons eigen lichaam en oefeningen doen met moderne gadgets in plaats van met allerlei apparaten, oftewel meer functioneel trainen. Althans, als je dat wil natuurlijk! De bekende apparaten blijven natuurlijk ook gewoon staan voor de liefhebber. Je kunt ze misschien alleen op een nieuwe plek in de zaal vinden. We zullen het tipje van de sluier eens iets groter maken. Wat kunnen jullie nu concreet verwachten na de ‘grote’ fitnes make-over? Een veel groter vloeroppervlak speciaal voor Functioneel Trainen! Een van de nieuwe dingen; een heuse grasmat om hierop o.a. met de Power Sled te trainen.

Benieuwd naar wat je hiermee kan? Bekijk het hier! 

Het is nog even wachten, maar wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw mening! Laat het ons weten. Wij hopen in ieder geval dat jullie net zo gaan genieten van de nieuwe gym als dat wij dat gaan doen.

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl        Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia hou ik jullie op de hoogte van alle ins en outs rondom deze moderne sportclub.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in