Lifestyle

Shake it off!

Shake it off!

Lees snel het nieuwe oranje Koningsdag blog van Janine!

Oranje Koningsdag smoothie

Hoi, even voorstellen hoor! Ik ben Janine, 33 jaar jong. Gelukkig getrouwd met Rick en mama van Jill en Quincy.  Samen met Kees (jr.) zijn we de eigenaren van Olympia sport and health, Sport&Go en Gymbox CrossFit. We hebben het vak met de paplepel ingegoten gekregen van onze ouders… Samen met Roy Boere maak ik voor Olympia blogs, tips, recepten en veel meer. Lees je gezellig mee?

Misschien heb je deze shake nodig om je kater te verjagen… 
Of omdat je heel vroeg op moet om op de rommelmarkt te gaan staan…
Energie geeft hij in ieder geval!

Nodig:
3 appels
3 medium wortels
1 venkelknol
1 cm gemberwortel
Sapcentrifuge 

Was de appel, wortel en venkelknol. Verwijder het kontje van de wortels. Snij de appels, wortels en venkel in kleinere stukken. Pak je sapcentrifuge en zet hem aan en vergeet vooral de kannen er niet onder te zetten … Gooi alles in de sapcentrifuge behalve de gember. Deze kan je schillen en als laatste erin gooien of als je niet zo’n sterke sapcentrifuge hebt, even raspen en daarna door het sap mengen. Jouw smoothie is klaar om te drinken. De vitamines zijn binnen en je kunt knallen op Koningsdag! Geniet ervan en laat vooral het huishouden voor wat het is vandaag!


Tot snel!
Vrolijke groet, Janine

 

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in