Lifestyle

Upgrade je abonnement !

Upgrade je abonnement !

De zomer komt er aan, het blijft wat langer licht buiten en de dagen duren langer. De meeste mensen krijgen hierdoor gelijk wat meer zin om te sporten en vinden het niet erg om wat eerder op te staan of juist wat later naar bed te gaan.

Bij Olympia kun je op maandag, woensdag en vrijdag al om 07:00 uur in de ochtend al terecht, maar de echte vroege vogels zouden hun heil toch ergens anders moeten zoeken. Eén ding; heel ver weg hoeft dat niet te zijn. Olympia heeft namelijk ook Sport&Go om de hoek zitten wat van de zelfde eigenaren is.

Sport&Go zit om de hoek bij Olympia en is sinds afgelopen jaar zijn ze 24 uur per dag geopend. Heel vroeg in de ochtend, laat in de avond of zelfs midden in de nacht kunnen alle sportievelingen hier terecht voor een goede work-out. En nee, je hoeft niet over te stappen naar deze sportschool om hier te kunnen sporten. Alle leden van Olympia kunnen namelijk een speciale upgrade aanvragen waardoor ze gebruik kunnen maken van allebei de sportscholen. Dat is handig toch ;-)

Benieuwd naar deze optie? Voor alle informatie loop je even naar binnen bij Olympia of Sport&Go en de dames achter de bar leggen het je graag uit. 

 

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl        Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia hou ik jullie op de hoogte van alle ins en outs rondom deze moderne sportclub.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in