Ontbijt

Havermoutpap

Havermoutpap

Breng de amandelmelk aan de kook. Roer de havermout en kaneel erdoor en laat 2 min. op laag vuur koken. Haal van het vuur en laat 5 min. staan. Breng eventueel op smaak met een beetje honing.
Snijd ondertussen de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Garneer de havermoutpap met de appel en kaneel.

Ingredienten

250 ml amandelmelk (ongezoet)
30 gram havermout of vlokken
halve theelepel kaneel
1 appel

Probeer elke keer wat anders te mengen door je havermout pap, denk aan walnoten, paranoten, bosbessen, frambozen, banaan etc.
 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in