Martine Ros-Zandvliet

       

Mijn naam is Martine Zandvliet en sport is een groot onderdeel van mijn leven. Ik vind het heerlijk om met mensen en sport bezig te zijn. Mensen begeleiden met het behalen van hun doelstellingen is mijn passie. Door mijn eigen topsportachtergrond ben ik een echte doorzetter en geef dus niet snel op. Tijdens onze trainingssessie zal ik er dan ook alles aan doen om jou het gewenste resultaat te laten behalen. Het behaalde niveau vasthouden is iets waarbij ik je kan helpen door middel van lifestyle coaching. Graag ga ik een intakegesprek met je aan!

Wat is mijn achtergrond?

 • Les Mills Groepslessen: BodyStep, BodyAttack, BodyPump, RPM & Xcore
 • Aerobicworld
 • NLP practitioner
 • NASM Personal training (hoogste certificering op het gebied van personal training in Europa)
 • LAPT personal training

Wat zijn mijn specialiteiten?

 • Corrective exercise
 • Functional training/ core training
 • Conditietraining/ hartslagtraining
 • Sportspecifieke training
 • Lifestyle coaching
 • Gewichtsverlies

Leuk om te weten

Dat ik wedstrijdroeier ben geweest en door een blessure met fitness in aanraking ben gekomen. Ik heb economie gestudeerd en ben gek op Haribo snoep. Pas op... mijn enthousiasme voor sport werkt aanstekelijk!

E-mail: martinezandvliet@gmail.com

Wie gingen u voor?

Ervaring van José met Personal Martine

Trainen met een PT... iets voor mij?
Lange tijd kijken de posters met LAPT mij aan in de gangen en de fitness zaal bij Olympia.  Na het lezen van de persoonlijke kaartjes van de trainers,  kies ik voor een afspraak met Martine. Ik wil graag weten wat PT inhoud en of mijn vragen haalbaar zijn met PT?

Ik heb altijd veel en intensief gesport. Van basketbal op landelijk niveau tot kwart triatlons, survivalruns en hardlopen in het mulle zand. Na het stoppen met de verschillende competities kwamen er jaren van blessures. Knie en enkel wilden niet meer, een spierscheuring in de rug bracht veel twijfels en de conditie was ook niet meer wat het was. Tja, ik ben ook geen 20 meer en wat kan mijn lichaam dan nog wel?

Een uitgebreide intake volgt waarin Martine vertelt dat PT betekent dat je een uur lang individueel met een persoonlijke trainer gaat sporten. Het uitgangspunt is trainen op je eigen niveau en de doelen die zijn afgesproken. Het aantal trainingen en frequentie is deels afhankelijk van de resultaten die je wilt bereiken. Martine vertaalt na de intake mijn verhaal en opmerkingen tot herkenbare resultaten: Zo mogelijk weer blessurevrij trainen en uitzoeken wat het lijf nog kan, conditie opbouwen en weer genieten van sporten! De eerste 12 afspraken worden gemaakt en met 2 x per week en 1 eigen training, gaan wij van start.

Wij beginnen met veel oefeningen die balans creëren in het lichaam. Iedere compensatie die het lichaam zoekt en gebruikt, wordt door Martine opgemerkt en gecorrigeerd. Hierdoor train ik juist die spieren die het nodig hebben. De veelzijdigheid van oefeningen, waarbij ik steeds toch nét even een andere of kleinere spiergroep train, verbaast mij. Zelf train je vaak de bekende oefeningen en grote spiergroepen. Dit herkent je lichaam heel snel. Nu moet het lichaam blijven werken om steeds andere oefeningen eigen te maken. Martine heeft keer op keer weer nieuwe oefeningen en uitdagingen en laat mij mijn grens opzoeken en er overheen gaan. Door de focus van de trainer op de uitvoering van de oefeningen, merk ik  heel snel dat ik groei. Dat ik sterker wordt en geen last meer van mijn ‘oude’ blessures. Ik krijg langzaam weer vertrouwen in het lijf en stel mijn doelen bij.

Ik ga voor nogmaals 12 afspraken PT, want het lijf wil meer. Oefeningen die voorbij komen, kunnen zo in het circus en dwingen mijn oog-handcoördinatie tot het uiterste. Ik lach en zweet wat af tijdens de trainingen. Zweet, heel veel zweet, kost het mij maar het geeft nog veel meer voldoening. Het persoonlijk contact, enthousiasme, betrokkenheid, streng doch rechtvaardig, ondersteuning met mails en SMS-jes van Martine geven mij voldoende motivatie om goed te blijven trainen. Je weet waar je het voor doet en wat je kan. Als het einde van mijn 2de serie PT sessies nadert,  besluit ik nog een derde serie eraan te plakken.

Ik maak nieuwe resultaatafspraken over sprongkracht, snelheid en explosiviteit in het lichaam en het verliezen van gewicht. Nu na 6 maanden trainen ben ik trots op het resultaat van de trainingen. Dit had ik zelf nooit kunnen bereiken. Natuurlijk til je zelf het gewicht, natuurlijk doe jij de push ups en burbee jumps. Maar met de aanmoediging van de trainer en het constant corrigeren, kan je altijd meer dan je denkt en weet je dat je lichaam de oefening correct uitvoert en ga je niet te ver. Met kennis van veel nieuwe oefeningen en afspraken over hoe ik het zelf verder kan uitbouwen ga ik nu aan de slag.

José

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in