Nel v.d. Plas

Op 15 jarige leeftijd ben ik in aanraking gekomen met de fitnesskoorts die later is overgegaan in passie voor krachttraining. Na een aantal blessures ben ik bij Yoga terecht gekomen. Door de verschillende vormen van Yoga was het voor mij even uitzoeken welke vorm bij mij paste en uiteindelijk is dit de Ashtanga-Vinyassa vorm geworden. Deze vorm is lekker pittig en in een goed te volgen tempo kan je toch stevig doorgaan.

Waar kan ik je mee helpen?

Vind je het fijn om prive? les te krijgen in Yoga, Pilates of Meditatie? Of volg je de lessen bij Olympia en wil je specifiek jezelf beter maken in bepaalde houdingen en meer flexibiliteit krijgen? Als je net start dan kunnen we samen de oefeningen aanleren. Ben je al wat meer gevorderd dan is het fijn om meer verdieping in de houdingen te brengen. We kunnen samen trainen op een tijd en dag dat het jou uitkomt.

Wat is mijn achtergrond?

• EFAA Fitness
• EFAA Aerobics A,B en C
• Les Mills groepslessen: BodyStep, BodyPump, BodyJam, BodyBalance en RPM
• Fysio Physics: Perfect Pilates Instructor en Perfect Pilates Zwangerschap Instructor • International Ashtanga en Vinyassa Docent
• Meditatie Begeleiding

Leuk om te weten

Dat ik redelijk creatief ben en met naald en draad om kan gaan.
Ik Tai-Chi beoefen en het ooit net zo goed beheers als mijn leraar. Je mag me voor Sushi altijd wakker maken.
Mijn droom is om een Opleiding tot Yoga Therapeut te volgen.

E-mail: pimpernel68@gmail.com

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in