Ronald van Rangelrooij

Ik ben Ronald van Rangelrooij en sinds 2008 gediplomeerd personal trainer.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek ben ik in staat om jou op ieder gewenst fysiek niveau persoonlijk te begeleiden. Tijdens onze trainingssessies werken we toe naar een structurele verandering van bijvoorbeeld het “te” weinig bewegen naar een “gezond” en vooral energiek leven.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik bied een voor jou op maat gemaakt trainingsprogramma waarbij het beoogde doel het uitgangspunt is. Met persoonlijk maatwerk wordt rekening gehouden met je huidige trainingsniveau en eventuele fysieke beperkingen zoals lage rug, schouder of nekklachten. Bij een gewenste doelstelling kan gedacht worden aan een sterker en fitter lichaam, het eventueel terugdringen van overgewicht of betere sportspecifieke trainingsresultaten.

Wat is mijn achtergrond?

  • Personal trainer volgens de “Overload Principle” (kwaliteitsstandaard voor fysieke trainingen)
  • Medical fitness trainer (omgaan met blessures volgens de fysio physics methode)
  • Sportvastencoach (vetverbrandend trainingsprogramma)
  • Personal hormonal profiler (programma gericht op verandering van de lichaamssamenstelling)
  • Mylogenics practitioner (methodiek gericht op preventie en prestatieverbetering)
  • Kettlebell instructeur (kracht- en vetverbrandings programma)
  • Groepslesinstructeur (bodybalance, bodypump en RPM)

Maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak om samen door te nemen wat ik voor jou kan betekenen.

Website: www.medactief.nl
E-mail: info@medactief.nl

Wie gingen u voor?

Ervaring van Hans Pijnaker met Personal Trainer Ronald

Sinds enkele jaren heb ik diabetes. Door de diabetes verpleegkundige kwam ik in aanraking met “Diabetes Fit”, een vier maanden durende begeleiding van diëtiste, fysiotherapeut en sportinstructie.

Na de vier maanden ben ik op zoek gegaan naar een Personal Trainer die mij verder kon begeleiden in het sporten. Ik wilde mijn spieren verder ontwikkelen, omdat dit goed is voor de opname van de glucose in mijn spiermassa. Door op de juiste manier te sporten en te bewegen, kan het resultaat zijn dat mijn gemiddelde bloedsuiker waarde daalt en in het gunstigste geval ik mijn medicijnen kan afbouwen. Bij Olympia Sport and Health werd ik voorgesteld aan Personal Trainer Ronald van Rangelrooij. Voor mij was een Personal Trainer belangrijk om mezelf in het sporten steeds verder te ontwikkelen.

In april 2012 ben ik begonnen met de training bij Ronald. Het eerste half jaar twee keer per week. Na het eerste halfjaar hebben Ronald en ik besloten dat ik een keer per week met Ronald train en een keer per week het op eigen initiatief doe maar wel met een trainingsschema van Ronald.

Ik zie duidelijk een verbetering van mijn algehele conditie. Ik ben een aantal kilo’s afgevallen, heb minder buikomvang en voel me erg goed. Tevens ben ik krachtiger in mijn spieren geworden.  Ik voel dat ik meer kan trekken en tillen. Ook vind ik het uitermate prettig, overleg te hebben met Ronald over andere inspanningen, zoals wandelen, fietsen en golfen en ook over sporten op vakantie. Voordat ik op vakantie ga, krijg ik dan een aangepast schema mee, waar ik echt wat aan heb. Ronald is medisch onderlegd en kan mij daardoor goed begeleiden en antwoord geven op mijn vragen. Ik ervaar het sporten met een Personal Trainer als een positieve aanvulling op mijn trainingen.

Hij drijft je soms echt tot het uiterste, wat ik dan nog dagen voel, maar hij gaat nooit over mijn grenzen heen. Wel krijg ik na de training instructies mee hoe eventuele spierpijn op te vangen en af te bouwen.

Iedereen die weer wil gaan beginnen met sporten/bewegen en niet weet waar of hoe te beginnen kan ik echt een Personal Trainer aanbevelen.

Hans Pijnaker

Ervaring van Leon van Reisen met Personal Trainer Ronald

Velen onder ons, waarvan ik er zeker een ben, laten zich in hun (dagelijks) leven leiden door wat de omgeving dan wel maatschappij of en misschien ook wel terecht, het gezinsleven van hen verwacht.
Bij dit vrijwel continue presteren komt de aandacht voor de lichamelijke kwaliteit, kracht en conditie op een heel andere plaats, simpelweg door een “gebrek” aan tijd of het onjuist stellen van prioriteit.

Als dit laatste pas ruimte krijgt na ontstaan van blessures of gezondheidsklachten is er veel voor nodig om tot herstel te komen, terwijl je  – als je eerlijk bent – vaak al veel eerder de signalen krijgt dat een andere levenswijze voor jou in beginsel en daarmee ook voor je directe omgeving misschien wel veel beter is, juist voor de lange termijn.

Ook ik kreeg die “hints”, en heb nu, 3 jaar later, geen dag spijt van de keuze voor Ronald. Tweemaal per week samen werken aan balans, stabiliteit, kracht en conditie levert mij meer energie in het dagelijks leven, en zelfs meer zelfvertrouwen en innerlijke rust.

Het is heel direct en professioneel begeleid investeren in jezelf. Daar waar ik me zelf vaak veel drukker maakte om de staat van onderhoud van auto, huis en andere materiële zaken. Ronald doet dit met volle overgave, afwisselend, verantwoord en vernieuwend. Wat mij betreft, en als het me gegeven wordt, ga ik hier nog decennia jaren in voort!

Leon van Reisen

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in