Service van olympia

Je kunt je kindje onderbrengen in onze kinderhoek tijdens het sporten. Onze medewerksters passen graag op je kindje terwijl jij sport. Ze hebben allemaal ervaring en affiniteit met kinderen. Er zijn, naast onze huisregels, een aantal voorwaarden en regels van toepassing.

Huisregels

  • Omdat je je niet vooraf hoeft te melden kan het voorkomen dat het druk is. Het is dan jouw eigen keuze als je je  kindje toch wil onderbrengen.
  • De Kinderhoek is een service voor leden van Olympia.  Het opvangen doen wij alleen als je zelf aan het sporten bent. Het is dus altijd de bedoeling dat je zelf in het pand aanwezig bent. Dit is ook in het belang van het kind, als deze onverwacht niet lekker wordt bijvoorbeeld.
  • Het is niet de bedoeling dat de medewerksters jouw kindje voeden. Als ze wat groter zijn kan je ze natuurlijk wel drinken en bijv. een liga meegeven. Als het nodig is,  dan verschonen zij je kindje, dus geef dan wel luiers mee.
  • Kindjes in de maxi cosi kunnen niet langer dan 1,5 uur verblijven in de Kinderhoek. Uit veiligheidsoverweging worden de maxi cosi’s soms in de vensterbank gezet.  Uiteraard letten wij goed op dat er niets gebeurt.
  • De Kinderhoek is bedoeld voor maximaal 1,5 uur per keer. Indien je je kind langer laat verblijven in de kinderhoek, wordt er 3,- euro in rekening gebracht voor de resterende tijd.
  • Als je jouw kindje ophaalt uit de opvang is het niet de bedoeling dat je daarna nog in de lounge iets gaat drinken. De opvang is voor de kleintjes en de lounge voor de volwassenen. Wil je dus nog iets gebruiken dan kunt je dat vooraf doen.
  • De leeftijd is van 0 tot 4 jaar. Schoolgaande kinderen kunnen niet worden ondergebracht in de opvang. Tijdens vakantieperioden kunnen oudere broertjes en zusjes dan ook niet meekomen als zij ouder dan 4 jaar zijn.
  • In de vakantieperioden doen wij onze best om de Kinderhoek elke dag open te houden. Mocht dit niet lukken dan geven wij dit tijdig aan. I.v.m. vakantie van onze vaste medewerkers kunnen wij een beroep doen op ervaren invalkrachten.

Heb je vragen over bovenstaande dan kan je natuurlijk altijd bij een van onze Kinderhoek medewerkers terecht of neem direct contact met ons op.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in