Lekker even ontspannen!

Dat kan op meerdere manieren bij Olympia. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Voor de meeste mensen betekent de sauna pure ontspanning. Bij regelmatig gebruik voelt men zich fitter en zelfs gezonder! Leden van Olympia kunnen gratis gebruik maken van onze ruime en comfortabele sauna.

De sauna werkt spierontspannend en rustgevend; alle stress vloeit van je af! Douchen en afdrogen voor aanvang zijn elementair voor een optimaal effect.

Sauna staat voor:

  • verbetering huidfunctie en bloedvatenstelsel
  • verhoging weerstand en reiniging lichaam
  • spierontspannende werking

De Infrarood sauna

De dieptewerking van de infrarood stralen stimuleert de stofwisseling en zorgt voor een intense doorbloeding van huid en spieren. Zuurstof en bouwstoffen worden beter door de spieren opgenomen. Toxische afvalstoffen worden sneller uit het lichaam verwijderd. Het gevolg is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid en een algemeen gevoel van behaaglijkheid. De zuiverende werking van de Infraroodcabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acn, psoriasis en eczeem. Zitten op een handdoek in de infraroodsauna is nadrukkelijk gewenst i.v.m. de hygiene.

Snelbruiner

Olympia Sport and Health is voorzien van een super de luxe snelbruiner. Wil je lekker even bruin worden om je beter te voelen en er nog beter uit te zien? De snelbruiner kan je tegen gereduceerd ledentarief gebruiken. Maak van tevoren even een afspraak bij de receptie.

  • Liggend wordt je in (max.) 15 minuten bruin en lig je op een ergonomisch gevormd bed waardoor je heerlijk comfortabel een kleurtje krijgt. Deze snelbruiner heeft extra gezichtslampen.
  • Lekker om te relaxen en om een kleurtje te krijgen of onderhouden.

Huisregels:

  • Hygiëne is zeer belangrijk dus daarom wordt de snelbruiner iedere dag gedesinfecteerd. Tussendoor kun je zelf ook nog de snelbruiner reinigen met de spray en het papier dat hiervoor aanwezig is.
  • Let op je huidtype; is jouw huid gevoelig en verbrand je snel in de zon? Ga dan niet te lang onder de zonnebank. Het is verstandig om minimaal een dag tussen twee sessies te houden. Vraag onze receptiemedewerkers om advies.

Heb je nog vragen; stel ze gerust aan onze receptiemedewerkers, ze staan graag voor je klaar!

Kom nu geheel vrijblijvend sporten en sfeerproeven met een proefles !

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in