Fitness

Onze Fitness specialisten helpen je op de juiste weg. Samen met jou kijken ze naar de mogelijkheden en bepalen jullie samen realistische doelen. Want; iedereen is uniek en verdient ook een unieke aanpak!

Fitnessen in Noordwijk, Katwijk, Rijnsburg of in de Bollenstreek.... of het nu gaat om fitter worden, afslanken of je beter in je vel voelen. Fitness is meer geworden dan puffen op een loopband of sleuren met gewichten. Dankzij de nieuwste apparatuur wordt Fitness een ervaring op zich. Alle apparaten zijn perfect ergonomisch uitgebalanceerd, zodat je steeds een goede houding aanneemt en blessures voorkomt.

Krachttraining is niet alleen voor grote mannen maar ook voor mama's die met maxi cosi's sjouwen. En wat denk je van de wat 'oudere' jongeren onder ons? Die moeten juist aan krachttraining doen om botontkalking tegen te gaan. Je hebt natuurlijk niet echt een reden nodig want het is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk en lekker!

Bekijk hier het Fitness Rooster.

Vrijblijvende Proefles

Maak nu gebruik van onze proefles. Zo kun je geheel vrijblijvend sporten en sfeerproeven bij Olympia Sport & Health in Noordwijk. Je kan o.a. gebruik maken van fitness, groepslessen, sauna en meer.

Vul hier het contactformulier in en klik op verzenden.
Je wordt z.s.m. gebeld voor een afspraak!

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in