FUNXTION Move it!

Met FunXtion wordt jouw fitness training een beleving, vol passie en plezier! Je zult werken in kleine groepjes met een gediplomeerd trainer die je van begin tot het eind van de les zal begeleiden en zal stimuleren het beste uit jezelf te halen. Elke training duurt 30 min. Je werkt met Kettlebells, powerbags, bokszakken en ander uitdagend trainingsmateriaal. Nog nooit met dit soort materiaal getraind? Geen zorgen! De trainer zal zorgen dat jij je prima op je gemak voelt met deze functionele materialen.

Is Funxtion ook iets voor mij?

FunXtion trainingsprogramma’s zijn bedoeld voor iedereen, met elk conditieniveau. De lessen zijn er speciaal op ingericht om op je eigen niveau te kunnen trainen, terwijl je toch met anderen bezig bent. Maak je geen zorgen, wanneer het je te makkelijk afgaat, zal onze FunXtion trainer je flink aan het werk zetten!!

Hoe zal ik me na de training voelen?

Het FunXtion programma is een unieke manier van training, we gaan terug naar de basis en je werkt op een manier waar je lichaam voor is gemaakt. In eerste instantie zal een functionele training zoals deze nieuw zijn voor je, en behoorlijk pittig zijn. En dat zul je de volgende dag waarschijnlijk ook voelen! Maar maak je geen zorgen, je lichaam zal zich snel aanpassen en wennen aan de manier waarop je beweegt in FunXtion.

Haal het maximale uit jezelf en krijg volop ENERGIE van je fitnesstraining!

PLAY AND BE FIT!

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in