Groepslessen

Bij Olympia werken we met een uitgebalanceerd groepslessen rooster. We hebben drie groepsleszalen waaronder de Studio met vloerverwarming. Heerlijk om PowerYoga of Pilates in te doen!

In de Cycleclass staan 30 uitstekende spinningfietsen die je door een heerlijke training heen helpen. SCLPT Cycle, Cycle Heartbeat of juist een lekkere knaller van een Spinningles!

In de Masterclass is een speciale dempende vloer aangebracht zodat je minimale belasting hebt op je gewrichten. In deze zaal worden voornamelijk Bodyattack, Power, Xcore, BRN en Booty lessen gegeven. Ook hier ervaar je de ruimte door het speelse gebruik van glas en uitzicht.

Het aanbod is groot en waar je ook voor kiest, wij helpen je om echt plezier te krijgen in een gezonde levensstijl! Voor de een is sporten een verplicht nummer en de ander komt voor ontspanning. Door het ruime aanbod is er genoeg keuze!

Bekijk hier het Groepslessen Rooster.

Proefles

Maak nu gebruik van onze proefles fitness. Zo kun je geheel vrijblijvend sporten en sfeerproeven bij Olympia Sport & Health in Noordwijk. Je kan o.a. gebruik maken van fitness, groepslessen, sauna en meer.

Vul hier het contactformulier in en klik op verzenden.
Je wordt z.s.m. gebeld voor een afspraak!

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in