Lifestyle

Gratis inschrijven met de AH actie

Gratis inschrijven met de AH actie

Inschrijven bij Olympia zonder inschrijfkosten te betalen? Dat kan! Onze Albert Heijn actie loopt weer en dat nu zelf met ons nieuwe 
maandabonnement. Je leest er hier alles over

Het is alweer september! Het wordt zelfs weer vroeger donker buiten. Kortom, de herfst zit ons al weer in de nek te hijgen jongens. Laten we in ieder geval nog even hopen op een mooi nazomer, want september staat bij Olympia in het teken van de Albert Heijn actie. Misschien heb je het al gezien, maar wie bij de AH in de Zeilmakerstraat Katwijk een bon krijgt bij het afrekenen, moet zeker even op de achterkant kijken. Daar staat namelijk een speciale actie op tussen de AH Zeilmakerstraat en Olympia. Bij inlevering van deze bon schrijf je je namelijk gratis in bij Olympia, oftewel je bespaart jezelf € 39. Dus heb jij je deze zomer weer helemaal uitgeleefd en goed genoten van je vakantie, dan kan dit dus de perfecte motivatie wezen om jezelf in te schrijven. Of misschien heb je wel die vriend of vriendin die al weken zegt dat hij of zij zich ook gaat inschrijven… Dan kunnen ze toch ook niet om deze mooie actie heen. Let wel, de bonnen worden uitgegeven in september en je kunt de bon inleveren tot 1 november dus wacht niet te lang.

Waar moet je op letten bij deze actie?

  • Deze actie is geldig bij een maand, 12 maanden en 36 maanden abonnement.

Maak kans op een jaarlidmaatschap onbeperkt sporten!

Om het nog mooier te maken verloten we ook nog 2 x een 12 maanden onbeperkt sporten abonnement onder alle inschrijvingen. Dus misschien is het niet alleen zonder inschrijfkosten, maar misschien wel helemaal zonder kosten. Natuurlijk geld dit niet alleen voor nieuwe leden, maar ook voor onze huidige leden. Deze kunnen hun abonnement vernieuwen en doen dan ook mee met de mooie actie hierboven. Kortom, kom in actie en maak kans!

En voor diegene die echt nog twijfelen of het wel wat voor hun is, is ons nieuwe maandabonnement perfect. Deze is ook geldig voor de actie met de AH Zeilmakerstraat en is nieuw in ons portfolio.

Wat houdt het nieuwe maandabonnement precies in?

Onbeperkt sporten incl. eGym, fitness, groepslessen en sauna's voor € 59,50 per maand. Het abonnement loopt per maand verder en is maandelijks opzegbaar.

Je betaalt eenmalige de startkosten van 39 euro of je maakt gebruikt van bovenstaande actie met AH Zeilmakerstraat, dan is inschrijven helemaal gratis.

Heb jij nog vragen over bovenstaande actie of heb je inspiratie nodig om boodschappen te doen bij de Albert Heijn Zeilmakerstraat, loop dan even langs onze receptie. Zien we je daar?

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl

Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportschool.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in