Lifestyle

HIT

HIT

Ben jij niet vies van een beetje zweet en ben je niet bang om lekker stuk te gaan? Dan is onze nieuwe HIT training in de fitnessruimte van  Olympia echt iets voor jou. Lees meer over de training in ons nieuwe artikel op de website:

Zoals iedereen ondertussen bijna wel weet heeft onze fitness ruimte afgelopen tijd een flinke upgrade gehad, waar wij heel erg trots op zijn. Alle apparaten zijn nog steeds aanwezig, maar we focussen ons ook steeds meer op het trainen met je eigen lichaam. We hebben al vele mensen gebruik zien maken van de nieuwe spullen en we hebben mensen letterlijk tot het bekende ‘gaatje’ zien gaan met onze slee en de groene mat. Wij kunnen niets anders zeggen dan dat we hartstikke trots zijn op jullie op het gebied van de work-outs, maar ook op het ontdekken van nieuwe manieren van trainen.

Natuurlijk snappen wij ook dat nieuwe dingen altijd spannend zijn en dat niet met alle spullen het op het eerste oog duidelijk is wat je daar nou precies mee moet doen, laat staan in je ééntje. Daarom is er in vernieuwde gedeelte een nieuwe HIT groepstraining. Oftewel een High Intensity training, een explosieve work-out waarbij de intensiteit zo hoog mogelijk is. In een 20 minuten durende work-out wordt er in de fitnessruimte gebruik gemaakt van o.a. de S-drive loopband (bereid je maar voor), TRX, kettlebells en natuurlijk nog veel meer! Je verbrandt meer vet en calorieën in minder tijd en dat willen we allemaal wel toch? Het is eigenlijk de fitnessvariant van '2 halen, 1 betalen' en dat ook nog eens in combinatie met een hele hoop zweet en lol.

De nieuwe HIT training is een les van 20 minuten en veranderd elke maand, net zoals de FunXtion lessen van inhoud. Kortom, je hoeft je eigenlijk nooit te vervelen. Het is echt lekker knallen, letterlijk stukgaan en het maximale van jezelf eisen en geven. Laten we daar nou net voor komen naar de sportschool, toch? In de Olympia app kan je precies vinden wanneer deze training is, wij zien je graag verschijnen.

Mocht je nog vragen hebben over de training of wanneer deze lessen precies zijn dan kan je natuurlijk altijd even binnenlopen bij Olympia. Ben jij niet vies van een uitdaging en om bezweet weer naar huis te gaan? Dan is deze training een absolute aanrader.

Groetjes, Roy

www.royboere.nl

Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportschool.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in