Lifestyle

Valentijn

Valentijn

Valentijnsdag:

Je vaste sportavondje is belangrijk, zelfs op een dag als Valentijn. Dat snappen wij bij Olympia en daarom mag je dit jaar tijdens Valentijnsdag gratis je partner meenemen voor een echte love work-out. Schenken wij nog een lekker liefdesdrankje aan de bar na afloop! Benieuwd naar deze actie? Lees hieronder meer!

Valentijnsdag is voor de meeste mensen één van de commercieelste dagen van het jaar, maar tegelijkertijd vindt iedereen het ook leuk als er wat voor je wordt gedaan op deze dag. Het is in ieder geval leuk om op deze dag toch samen met je partner wat te ondernemen, maar laat dit nou net tijdens je vaste sport avondje zijn. Nu klinkt samen naar de sportschool gaan niet gelijk heel romantisch, maar wat nou als je eindelijk je partner kunt laten zien wat je altijd uitvoert? Krijg je een lekker liefdesdrankje van ons aan de bar na het sporten. Klinkt al een stuk beter toch?


Ja je leest het goed: op Valentijnsdag mag iedereen gratis zijn of haar partner meenemen naar Olympia, zodat je op deze dag ‘romantisch’ samen kunt sporten. Want wij snappen natuurlijk als geen ander dat je eigenlijk je vaste sport avondje niet wilt overslaan, maar dat je ook graag bij je liefje bent (moet zijn ,haha) op deze dag. Daarom vonden wij deze dag het ideale moment om je partner eens te laten zien wat je eigenlijk allemaal uitvoert tijdens het sporten en nodigen we jullie van harte uit om samen te komen. Je partner hoeft geen lid te zijn, het enige wat je bij de bar even moet aangeven is dat je partner mee komt sporten i.v.m. de Valentijns actie en wij regelen de rest.

Kom jij gezellig met je partner samen sporten op Valentijnsdag? Dan serveren wij jullie een heerlijke liefjesdrankje na afloop aan de bar. En als je dan toch al een hoop calorieën hebt verbrand tijdens jullie gezamenlijke work-out, dan kun je ze daarna ook net zo goed gebruiken tijdens een heerlijk etentje voor twee. Daarin blijven we dan toch wel weer een beetje traditioneel. Zien we jullie 14 februari gezellig samen? Happy Valentine.

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl

Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportschool.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in