Altijd handig om te weten!

Afscheid Joeri

Afscheid Joeri

Lieve sporters,

De afgelopen dagen hebben aangevoeld als een achtbaan. Het is voor ons allen een enorme klap geweest om Joeri zondag te verliezen.

Iemand die zo enthousiast en vol in het leven stond en van het leven genoot! We begrijpen het nog steeds niet

Zijn vrouw Anita en hun zoons nemen zaterdag met familie in besloten kring afscheid van hem.

Sporten en lesgeven was een groot onderdeel van zijn leven. Zijn familie wil graag de collega’s en sporters van Olympia de mogelijkheid geven om Joeri uit te zwaaien.

Daarom zullen aanstaande zaterdag, alvorens naar het crematorium te gaan, Joeri en zijn gezin langs Olympia rijden zodat wij hem een laatste groet kunnen geven.

Joeri hield niet van bloemen maar wel van kaarsen. Als je wat mee wilt nemen dan graag een kaars

Praktische informatie:

Olympia sluit zaterdag om 13:00 uur.

Wil je Joeri ook een laatste groet brengen, zorg dan dat je uiterlijk om 13:40 uur op het Olympia parkeer terrein staat. Zorg ervoor dat je met elkaar meerijdt of per fiets of lopend komt anders is de capaciteit niet toereikend. De auto zal rondom het pand rijden dus de rijbaan moet vrij blijven.

Namens de familie hartelijk dank voor alle warme reacties en steunbetuigingen. Ondanks het enorme verdriet doet het hen goed om te voelen hoe iedereen meeleeft

Team Olympia

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in