Altijd handig om te weten!

Appelazijn

Appelazijn

Misschien heb je het al voorbij zien komen bij Rens Kroes. Appelazijn wordt steeds populairder.
Om je lichaam te resetten kan je een maand lang een  #appelazijnchallenge doen.

Hoe werkt de challenge? Drink een maand lang twee keer per dag 1 glas (lauwwarm) water met 1 el appelazijn (voeg evt. 1 tl Bloesemhoning toe). Ter bescherming van je tandglazuur raden we je aan het drankje te drinken met een rietje aan. 

Wij verkopen de Appelazijn van Natural Heroes ( *met the mother ). Het is een azijn die gemaakt is van vers geperste appels en is ongepasteuriseerd en ongefilterd. Het ziet er dan ook troebel uit. Dit zorgt ervoor dat de appelazijn nog tjokvol mineralen en vitaminen zit. Je hoeft de Appelazijn niet in de koelkast te bewaren. Het heeft een rijke, zachte appelsmaak en kan inwendig gebruikt worden om bijvoorbeeld de spijsvertering te bevorderen en helpt het gifstoffen af te voeren.

*The Mother is een natuurlijk fermentatieproduct dat als een wolkachtige substantie zichtbaar is in de azijn. The Mother bevat veel heilzame voedingsstoffen voor het lichaam, waaronder probiotica en azijnzuur.

  • Voor inwendig gebruik
  • Ongefilterd/ongepasteuriseerd
  • Bevordert de spijsvertering waardoor het helpt bij gewichtsverlies
  • Helpt bij het afvoeren van gifstoffen waardoor je lichaam intens wordt gereinigd
  • Gemixt met wat honing en water ideaal tegen keelpijn
  • Gemaakt in een familieboerderij in het zuiden van Engeland

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in