Diana van der Plas

Mijn naam is Diana van der Plas. 

Sporten is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Ik ben begonnen met het geven van diverse groepslessen. Mijn passie ging echter verder dan het geven van groepslessen. Ik besloot mij te verdiepen in de werking van het menselijk lichaam en de relatie tussen voeding en training. De programma's van Overload gaven mij wat ik zocht. De opleiding Personal Hormonal Profiling en de opleiding TOP A Personal Trainer gaven mij de verdieping in de relatie tussen voeding, training en hormoonbalans. 

Vervolgens heb ik de Mylogenics opleidingen gedaan. Mylogenics is een revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waar het direct boeken van resultaat centraal staat. Laat je verbazen over de snelle resultaten in de vorm van: grotere bewegingsuitslag, minder pijn en meer kracht. Ik behandel de oorzaak. Naast blessure behandelingen krijg regelmatig mensen in mijn praktijk die al jaren met chronische klachten lopen en waarbij andere behandelingen niet hebben geholpen. De meeste mensen zijn bij mij vaak na 3 à 4 behandelingen geheel van hun klachten af.

Mijn achtergrond:

  • Docente in diverse groepslessen
  • Fitness level 1 & 2
  • Kettlebell trainer
  • Paleo voedingsconsulent
  • Personal Hormonal Profiling (Overload)
  • TOP A Personal Training (Overload)
  • Mylogenics activation, release, rehab en Advanced (Overload)

Wat zijn mijn specialiteiten:

Wil je afvallen, meer spiermassa, een betere conditie, van je blessure/chronische pijnklachten af, dan heb ik daar diverse tools voor.

Heb je interesse, maak dan vrijblijvend een afspraak via: diplas.pt@gmail.com of bel 06 37 410 158

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in