Snel en effectief van uw langdurige pijnklachten en blessures af zonder terugval!

In je zoektocht om van pijn af te komen verdwaal je vaak in een woud van specialismen; fysiotherapie, manuele therapie osteopathie mensendieck en ga zo maar door. Vaak is het resultaat van de behandeling teleurstellend. De klacht wordt nauwelijks verholpen of komt na verloop van tijd weer terug. Ook wij hebben dit in het verleden ervaren.

In onze zoektocht om mensen een effectieve behandeling te kunnen bieden zijn wij in contact gekomen met het opleidingsinstituut Overload Worldwide, opgericht door twee voormalig sport fysiotherapeuten. Zij keken met dezelfde mindset naar de huidige behandelmethodiek. Na een lange zoektocht ontwikkelden zij een revolutionaire test en behandeltechniek waarbij de resultaten verbluffend zijn. De resultaten spreken voor zich. DIPLAS het pijnvrij concept zorgt voor 50 – 70% sneller herstel dan binnen de reguliere specialismen en geeft geen terugval van klachten.

Meer informatie of een afspraak maken? 

Diana 0637410158 

Teun 0637434840

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in