Fit Zwanger! Fit blijven tijdens je zwangerschap!

Bij Olympia bieden we speciaal voor aanstaande mama’s het programma Fit Zwanger. aan! Onder ervaren en deskundige begeleiding train je veilig en effectief! We helpen je verantwoord te sporten tijdens de zwangerschap. Samen met o.a. een Personal Trainer, Verloskundige en Yoga docent bieden we je een compleet pakket aan!

Sporten tijdens de zwangerschap heeft een flink aantal voordelen. Vrouwen die regelmatig (blijven) bewegen tijdens de zwangerschap hebben minder last van zwangerschapskwalen, slapen beter en komen op een gezonde manier aan. Door je spieren en uithoudingsvermogen te versterken, zal je makkelijker blijven bewegen als je buik straks groter en zwaarder is. Ook blijf je fit tijdens de zwangerschap en dat komt goed van pas tijdens de bevalling. Bijkomend voordeel is dat je na de geboorte van je kind makkelijker herstelt en sneller je ‘eigen’ lijf terug hebt.

Olympia biedt een compleet pakket

  • 12 weekse cursus
  • 2x per week onder deskundige begeleiding sporten.
  • Online community voor trainingsschema’s en vragen
  • Informatiebijeenkomsten met  diverse deskundigen
  • Declaratie mogelijk bij de zorgverzekering. Check jouw aanvullende verzekering voor de vergoedingen!
  • Terugkom-dag na de cursus

Meld je online aan of kom langs aan de receptie bij Olympia.

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in