Fitness

Onze Fitness specialisten helpen je op de juiste weg. Samen met jou kijken ze naar de mogelijkheden en bepalen jullie samen realistische doelen. Want; iedereen is uniek en verdient ook een unieke aanpak!

De mogelijkheden zijn enorm; van vrije gewichten tot krachtapparaten tot loopband. Fitness hoeft niet saai te zijn!

Work those abs!

Abs Class

Abs Class is een groepstraining die gericht is op verschillende buikspieren. Iedere maand bestaat deze workout uit andere oefeningen zodat jouw buikspieren continue geprikkeld en uitgedaagd worden. De training duurt 15 minuten.
Alle overtollige energie eruit

Boxing Class

In een half uur tijd lekker boksen om al die overtollige energie kwijt te raken! Leuk, doeltreffend en effectief.
Snel sterker worden

eGym

De eGym-Cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmalig alle toestellen voor je in en al jouw persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. 

Iedereen kan met de eGym-Cirkel aan de slag, of je nu jong of oud, dik of dun bent.  eGym is geschikt voor iedereen die in korte tijd veel resultaat wil behalen.

Niet alleen voor sterke Billy's

Fitness

Of het nu gaat om fitter worden, afslanken of beter in je vel zitten. Fitness is meer geworden dan puffen op een loopband of sleuren met gewichten. Dankzij de nieuwste apparatuur wordt fitness een ervaring op zich. Alle apparaten zijn perfect ergonomisch uitgebalanceerd, zodat je steeds een goede houding aanneemt en blessures voorkomt.

Krachttraining is niet alleen voor grote mannen maar ook voor mama's die met Maxi-cosi's sjouwen. En wat denk je van de wat 'oudere' jongeren onder ons? Die moeten juist aan krachttraining doen om botontkalking tegen te gaan. Je hebt natuurlijk niet echt een reden nodig want het is natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk en lekker!

In 30 minuten klaar

Fullbody Class

Met deze training werk je in kleine groepjes samen met een instructeur die je van begin tot eind stimuleert om alles eruit te halen. Je werkt met kettlebells, zandzakken, een bokszak en gewichten.
Maximaal resultaat

HIIT

Een HIIT-training, of High-Intensity Interval Training, is een trainingsvorm waarbij je korte, intense activiteiten afwisselt met korte rustperioden. Het doel is om in een korte tijd je inspanning te maximaliseren. 

Je begint met een warming-up, gevolgd door intensieve oefeningen die kracht en cardio combineren. Je pusht je lichaam tot het uiterste en verbetert zowel je spierkracht als je uithoudingsvermogen. 

Op maat gemaakt

Sportschema

Speciaal voor jou maken wij een sportschema op maat. Afgestemd op jouw wensen, leeftijd en conditie. Waar sta je nu en waar wil je naartoe? De doelen kunnen veelzijdig zijn; aankomen, sterker worden, afvallen of misschien wel trainen voor een marathon.

Onze fitnessinstructeurs staan voor je klaar en helpen je graag. Elke 2 maanden kan je een afspraak inplannen om je schema aan te passen of alleen even een meting te doen. Deze service is inbegrepen in de 12 en 36 maanden abonnementen.