Fitte Mama

Sporten tijdens de zwangerschap heeft een flink aantal voordelen. Vrouwen die regelmatig (blijven) bewegen tijdens de zwangerschap hebben minder last van zwangerschapskwalen, slapen beter en komen op een gezonde manier aan. Door je spieren en uithoudingsvermogen te versterken, zal je makkelijker blijven bewegen als je buik straks groter en zwaarder is. Ook blijf je fit tijdens de zwangerschap en dat komt goed van pas tijdens de bevalling. Bijkomend voordeel is dat je na de geboorte van je kind makkelijker herstelt en sneller je ‘eigen’ lijf terug hebt.

Zwangerschap

Fit Zwanger

Bij Olympia bieden we speciaal voor aanstaande mama’s het programma Fit Zwanger aan! Onder ervaren en deskundige begeleiding train je veilig en effectief! We helpen je verantwoord te sporten tijdens de zwangerschap. Samen met o.a. een Personal Trainer, Verloskundige en Yogadocent bieden we je een compleet pakket aan!

  • 12-weekse cursus
  • 2x per week onder deskundige begeleiding sporten
  • Online community voor trainingsschema’s en vragen
  • Informatiebijeenkomsten met diverse deskundigen
  • Declaratie mogelijk bij de zorgverzekering. Check jouw aanvullende verzekering voor de vergoedingen
  • Terugkomdag na de cursus
Na de bevalling

Fit M.O.M.

Fit M.O.M. is speciaal voor de mama's die na de bevalling weer willen starten met sporten.

Wat kan je al doen? Welke oefeningen zijn goed voor je en vooral, hoe train je veilig? Al deze aspecten komen aan bod in de Fit M.O.M. De cursus duurt 8 weken en is 1x in de week onder de begeleiding van Personal Trainer én moeder van 5; Martine Ros-Zandvliet. De dames van de receptie kunnen je op de hoogte brengen over de actuele dag en tijd van de Fit M.O.M. en de tarieven.