Groepslessen

Een uitgebalanceerd groeplesrooster met zoveel keuze dat je elke keer weer iets anders kan doen. Het aanbod is groot en waar je ook voor kiest, wij helpen je om echt plezier te krijgen in een gezonde levensstijl! Voor de een is sporten een verplicht nummer en de ander komt voor ontspanning. Door het ruime aanbod is er genoeg keuze!

Cardio

Club Battle

Battle is een cardio workout waarbij je met veel kracht al je energie eruit gooit. Het is geïnspireerd op verschillende vecht technieken zoals Karate, Boksen, Taekwondo en Tai-Chi.

Maximale burn

Club Booty

Wil jij strakke en ronde billen? Dan is Booty echt iets voor jou! Op opzwepende muziekbeats train je jouw benen en billen. Tijdens de oefeningen gebruiken we weerstandsbanden, gewichten en eigen lichaamsgewicht voor maximale burn.

  • Verbrand weerzinwekkend veel calorieën
  • Vorm en verbeter je lichaam
Cardio

Boksen

-
Motiverende groepsworkout

BRN

Voor mensen met het motto: als je het doet, doe het dan goed! BRN staat voor Body u Really Need. Tijdens deze toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsworkout werk je aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. De stevige BRN workout, waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je lichaam in shape brengt, bestaat uit cardio, spierverstevigende oefeningen én core-training voor het versterken van rug, buik en bekken. Pittig maar ontzettend leuk!

Voor iedereen

Club Cycle

ClubJoy Cycle is meer dan een random indoor cycling les. Het lesprogramma is met veel zorg en toewijding voor jou samengesteld volgens de nieuwste trainingsinzichten. Een uur lang neemt een topinstructeur jou mee langs hoge bergtoppen en maak je snelle afdalingen. Dit alles valt samen met een geweldige beleving waarbij de muziek het trainingsgevoel naar een nog hoger niveau tilt. Op het moment dat de instructeur jou vraagt om alles te geven, is de muziek daar om je mee te nemen en op te tillen naar een hoger niveau. Wat jouw doelstelling ook is, waar je ook vandaan komt, of je nu ervaring hebt of voor de eerste keer op de bike stapt, deze rit maakt jou sterker en fitter. Als je wilt werken aan een topconditie, dan is deze les bedoeld voor jou!
Train op de juiste intensiteit

Cycle Heartbeat

We starten deze spinningles met een inspanningstest die inzicht geeft in jouw hartslagzones. In de daaropvolgende weken train je in jouw persoonlijke hartslagzones, zodat je op jouw eigen niveau en op de juiste intensiteit traint. Na verloop van tijd nemen we weer een inspanningstest af om je progressie zichtbaar te maken. De trainingen zijn professioneel, wetenschappelijk en conform inspanningsfysiologie onderbouwd. Gericht op prestatieverbetering.
Workout

Club Fit&Shape

ClubJoy Fit&Shape is dé les voor iedereen die houdt van een goede training en veel fun! Van deze les krijg je gegarandeerd een goed humeur, hoe zwaar jouw dag ook was. Een half uur eenvoudige conditietraining wissel je af met een kwartier krachtoefeningen. Tijdens deze les train je het hele lijf van top tot teen. Moeilijk is deze workout zeker niet, wel aanstekelijk, vrolijk en energiek!

Balance

Functional Training

Een leuke gevarieerde les van 45 minuten waarin gebruikt wordt gemaakt van fysioballen en bosu’s. Tijdens deze les wordt er gewerkt aan een sterke core (buik- en rugspieren), een goede balans en stabiliteit.

Billen, buik, benen

GO

Geen choreografie met lastige pasjes. Heerlijk werken aan de BBB-zones en natuurlijk vergeten we de rest ook niet. 45 minuten spierversterkende oefeningen. Spierpijn gegarandeerd!

Intensief trainen

Club NRG

ClubJoy NRG is een intensieve intervaltraining van 45 minuten die zich richt op kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. Je conditie wordt op de proef gesteld met explosieve en atletische oefeningen die snel achter elkaar komen. De korte rustperiodes zorgen dat je net genoeg kunt herstellen tussen de intensieve pieken door, voordat je aan de volgende set begint. ClubJoy NRG is een training met lichaamsgewicht, wat betekent dat er geen apparatuur nodig is. Je eigen lichaam is het enige instrument dat je gebruikt om optimale fitheid te bereiken.
Cardio

Club Power

Droom jij ervan om een sterk en atletisch lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten? Dan is ClubJoy Power zeker geschikt voor jou! ClubJoy Power laat je ervaren hoe krachtig jouw lijf kan zijn. Je zult verbaasd staan van je eigen kunnen. Een volledig uitgebalanceerde krachttraining gedoceerd door een topcoach, waarbij gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step. Zo weet je zeker dat je vakkundig en veilig door de training wordt geleid. De motiverende muziek draagt de training en tilt jouw doorzettingsvermogen naar ongekende hoogte.

  • Helpt je 600 calorieën per les te verbranden en lichaamsvet te verliezen
  • Verbetert je kracht
  • Verbetert je algehele conditie
  • Vormt en toont je spieren
  • Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen)
  • Laat je sterk en vol zelfvertrouwen voelen
Indoorbike

SCLPT Cycle

SCLPT Cycle; de bodyshape workout op de indoorbike. Normaliter geen fan van indoor-fietslessen maar hou je wel van een feestje? Dan is dit de workout voor jou! SCLPT Cycle (spreek uit als sculpt cycle) is namelijk een shape les, waar de BRN-buisjes worden ingezet om jouw bovenlichaam en buik mee te trainen. De bike om je billen en benen te shapen en de heerlijke beats zorgen voor een feestje. De 45 minuten vliegen voorbij en je verbrandt een hoop kcal met een glimlach op je gezicht!

Indoorbike

Spinning

Wil je fitter worden, je conditie verbeteren en veel calorieen verbranden? Dan ben je hier op het juiste adres. Je fietst in groepsverband op heerlijke muziek en wordt uitgedaagd alles te geven. Het verschil met de RPM lessen is dat deze les freestyle is en RPM altijd een vast parcours volgt.

Gemakkelijk fit

Virtual

Sporten op de tijden die jou uitkomen! Met een virtuele workout kan je jouw favoriete training zelfstandig volgen in een van onze zalen; Club Cycle, Club Battle, Club Power, noem maar op! Middels het touchscreen in de zaal kies jij jouw les uit. Op genre, tijdsduur of intensiteit.
Intense core

XCORE

De Xcore workout focust op plezier en resultaat voor je beste shape ooit! De 45 minuten durende workout is een effectieve, dynamische en intense core training. De muziek maakt het verschil: de mix van de laatste en beste hits maken dat je alles wilt geven tijdens de explosieve oefeningen.