Yoga

Gedachteloos

Ashtanga Yoga

Deze intensieve vorm van Yoga kent dezelfde dynamiek als de Power Yoga maar volgt iedere keer dezelfde serie houdingen. Dit maakt het makkelijk om gedachteloos in de flow mee te gaan en verdieping in de houdingen te vinden. Een Ashtanga Yogales is, evenals de Power Yoga, opgebouwd rond series zonnegroeten en maakt gebruik van verschillende technieken.

Optimaal evenwicht

Pilates

Pilates streeft naar een optimaal evenwicht tussen spierkracht, flexibiliteit en het herstellen van een natuurlijke lichaamshouding en spierbalans. In deze les ligt het accent op het trainen van de buik.

Dynamisch en krachtig

Power Yoga

Power Yoga is een dynamische en krachtige vorm van Yoga waarin inspannende oefeningen in een hoger tempo worden uitgevoerd. Op het ritme van je ademhaling neem je uitdagende houdingen aan. Kortom: een superworkout!

Dynamische vorm van yoga

VinYasa Yoga

Vinyasa Yoga is een dynamische yogavorm waarbij ademhaling en beweging synchroon met elkaar verlopen.  ‘Vinyasa’ is een Sanskriet woord dat vrij vertaald staat voor ‘in een bepaalde volgorde zetten’.

Een Vinyasa les bestaat dan ook uit een serie van dynamische houdingen die je samen met de adem uitvoert en waardoor je een vloeiende flow krijgt met een bepaald effect.

Go with the flow

Wake up Flow Yoga

Begin de dag met een positieve flow en geniet van deze heerlijke VinYasa Yoga les.
Yoga

Yang & Yin Yoga

De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten, vooral rond het bekken, het heupgebied en de onderrug. Tijdens de Yang & Yin Yoga worden houdingen tussen de 3 en 5 minuten aangehouden. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yang & Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. Heerlijk om de dag mee te beginnen of te eindigen.

Laat je meenemen

Yoga flow

Bij Flow Yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling in vloeiende bewegingen. Deze les is een variant op Power Yoga, maar dan in een iets rustiger tempo. Daardoor kun je beter in de houdingen komen. De les wordt afgesloten met een eindontspanning. Geschikt voor mensen die een les zoeken met zowel inspanning als ontspanning.
Versoepelen & versterken

Yin Yoga

De houdingen die je bij deze vorm van Yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versoepelen en versterken van je bindweefsel en gewrichten, vooral rondom het bekken. Tijdens Yin Yoga worden de houdingen tot wel 5 minuten vast gehouden. Het is het relatief rustige karakter van deze les dat de meeste deelnemers aanspreekt.