Contact opnemen

Op de koffie?
Route berekenen

De Hooge Krocht 33
2201 TP Noordwijk

Heb je vragen?
Bekijk de veelgestelde vragen

Wij staan altijd klaar om je te helpen!

Mailen?
welkom@olympiasport.nl

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen.

Bellen?
071 - 40 12 204

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Volg ons op instagram
@olympiasportandhealth

 

Vrienden worden?
facebook.com/olympiasport.nl

 

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? 
Neem gerust contact op!

 • Hoe kan ik lid worden?
  Kom gezellig langs en de receptie collega’s laten je graag de club zien en helpen je bij de inschrijving. Je ontvangt na het invullen een kopie van de inschrijving per email. Wel zo handig voor jouw eigen administratie.
 • Wat kost een proefles?
  Een proefles kost 15 euro. Als je na de proefles lid wordt dan ontvang je de 15 euro als bartegoed op jouw persoonlijke klantaccount.
 • Is er begeleiding bij Olympia?
  Jazeker, dit is inbegrepen in jouw abonnement*. Je kunt elke 2 maanden een afspraak maken met een van onze fitnessinstructeurs om jouw schema door te nemen, evt. aan te passen en bijvoorbeeld wat metingen te doen.
 • Kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?
  Ja, dat kan met het servicetarief. Je kunt deze mogelijkheid gebruiken bij ziekte, zwangerschap, stages en andere LANGDURIGE afwezigheid. Deze service kan voor 1 tot maximaal 6 maanden ingezet worden bij de 12- en 36 maanden abonnementen. Tijdens deze periode betaal je het servicetarief van 7,95 per maand i.p.v. jouw reguliere tarief. Een eventuele contractperiode schuift door met dezelfde periode als het servicetarief.
 • Kan ik mijn kinderen meenemen naar Olympia?
  Voor kinderen tot 4 jaar bieden wij een kinderoppasservice aan. Dit is elke doordeweekse ochtend van 8.30-11.30 uur. Je kunt hiervoor reserveren via de App en betaling kan per keer of middels een abonnement. Het is niet de bedoeling dat kinderen mee de lounge of sportruimtes mee ingenomen worden. Ook oudere kinderen kunnen niet meegenomen worden of achtergelaten worden in de lounge. 

Direct via de website

Wil je meer weten, heb je een idee of een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen jou z.s.m. ! Parkeren bij Olympia is heel erg makkelijk, we hebben ruim voldoende parkeerplekken en het is bovendien gratis!

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.