Lekker sporten bij Olympia

Bij Olympia werken we met een uitgebalanceerd groepslessen rooster. We hebben drie groepsleszalen waaronder de Studio met vloerverwarming. Heerlijk om PowerYoga en Pilates in te doen! In de Cycleclass heb je volop de ruimte en staan er 30 uitstekende spinningfietsen. In de Masterclass is een speciale dempende vloer aangebracht zodat je minimale belasting hebt op je gewrichten. In deze zaal worden voornamelijk BodyPump, BodyAttack, BRN en XCORE lessen gegeven. Ook hier ervaar je de ruimte door het speelse gebruik van glas en uitzicht.

Het aanbod is groot en waar je ook voor kiest, wij helpen je om echt plezier te krijgen in een gezonde levensstijl. Samen fit, samen fun. Want bij ons is sporten leuk! Voor iedereen, jong, oud, man of vrouw, er is altijd wel een les op het groepsles rooster te vinden dat aansluit bij je trainingsdoelen. Zo zijn er lessen uit het programma van Les Mills, maar ook lessen zoals Yoga en Pilates.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in