Lifestyle

Fitte mama's

Fitte mama's

Het lijkt af en toe wel jongleren! Hoe doen andere mama's dat toch? Gewoon met een beetje hulp!

Hoi, even voorstellen hoor! Ik ben Janine, 33 jaar jong. Gelukkig getrouwd met Rick en mama van Jill en Quincy.  Samen met Kees (jr.) zijn we de eigenaren van Olympia sport and health, Sport&Go en Gymbox CrossFit. We hebben het vak met de paplepel ingegoten gekregen van onze ouders… Samen met Roy Boere maak ik voor Olympia blogs, tips, recepten en veel meer. Lees je gezellig mee?

Fitte mama’s

Tja, fit en moeder zijn gaan lang niet altijd hand in hand. Uit eigen ervaring weet ik dat door drukte, slaapgebrek, werk en andere zaken sporten lang niet altijd op nr. 1 staat. Jijzelf vaak ook niet. Eigenlijk weten we allemaal dat het beter voor ons om te bewegen en sporten maar is soms is de stap zo groot! Wij doen er bij Olympia veel aan om die stap kleiner te maken. Dat doen we op verschillende manieren; groepslessen in veel variaties en op verschillende tijdstippen zodat jij veel keuze hebt. Kinderopvang voor een laag tarief op alle doordeweekse ochtenden, ook in de vakantie, én ontspanning aan te bieden in de vorm van sauna’s, yoga en snelbruiner.

Maar ja, je moet natuurlijk wel eerst naar ons toe komen! Vind je die stap nou te groot omdat je een tijdje niet bent geweest of omdat je alleen niet durft; neem een vriendin of familielid mee! Dat is gezelliger, motiverender en je brengt tijd met elkaar door ! Wordt je ook nog fitter van ! Je mag altijd gratis een introducee meenemen!

En misschien wel het belangrijkste van alles om te onthouden; Goed is goed genoeg! Het hoeft niet altijd perfect te zijn ;-)

Tot snel!

Vrolijke groet, Janine

 

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in