Lifestyle

Olympia's Sportkleding

Olympia's Sportkleding

De klok is weer verzet naar zomertijd, de zon laat zich steeds vaker zien, de terrasjes stromen vol en het blijft steeds langer licht buiten. De zomer komt er aan jongens en hij is er sneller dan dat we denken...

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportclub. 

De klok is weer verzet naar zomertijd, de zon laat zich steeds vaker zien, de terrasjes stromen vol en het blijft steeds langer licht buiten. De zomer komt er aan jongens en hij is er sneller dan dat we denken. Het woord zomer doet ons allemaal (yes, me to! ) weer afvragen of we wel klaar zijn om weer in onze swim wear te verschijnen op het plaatselijke strand of dat we toch nog even aan de bak moeten.

Voor velen van ons is dat laatste waarschijnlijk het geval en als de zomer je niet genoeg motiveert dan doet nieuwe sportkleding dat wel! We kennen allemaal het gevoel dat je hebt als je een nieuwe outfit draagt, right? Dat kan met nieuwe sportkleding dus ook. Dan kan je dat gevoel gelijk omzetten in een goede work-out. Bij Olympia en een van onze andere sportclubs Sport&Go verkopen we leuke sportkleding die we speciaal voor onze leden hebben ingekocht. Stoere shirts met een goede fit en bijpassende designs maar ook sportbroeken en andere gear worden verkocht bij Dushi Sports&Gear in Sport&Go.

Kortom, dat moet je gewoon zelf even gaan bekijken. Hieronder alvast een kleine sneak peak van wat we verkopen en in onze sportclubs binnenkort natuurlijk veel meer. Vraag ernaar bij de receptie en get motivated! 

Groetjes,
Roy

 

www.royboere.nl

Your Daily Update 

 

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in