Lifestyle

Valentijn

Valentijnsdag:

Je vaste sportavondje is belangrijk, zelfs op een dag als Valentijn. Dat snappen wij bij Olympia en daarom mag je dit jaar tijdens Valentijnsdag gratis je partner meenemen voor een echte love work-out. Schenken wij nog een lekker liefdesdrankje aan de bar na afloop! Benieuwd naar deze actie? Lees hieronder meer!

Goede voornemens!

Zit jouw broek ook weer wat strakker na die decembermaand en neemt dat winterlaagje toch net weer wat ergere vormen aan als dat de bedoeling is? Samen gaan we er in het nieuwe jaar weer tegenaan en daarom hebben wij een aantal tips voor je verzameld. Lees ze snel!

CrossFit voor kids

Wat houdt CrossFit voor kids nou precies in? Alles wat je moet weten over CrossFit voor kids in onze Gymbox lees je nu hier:

Yoga...voor iedereen weggelegd?

Ben jij ook benieuwd hoe een yoga les er uit ziet en of dit eigenlijk voor iedereen is weggelegd? Onze yoga lerares Armanda geeft antwoord op de populairste vragen in ons nieuwe artikel 

HIT

Ben jij niet vies van een beetje zweet en ben je niet bang om lekker stuk te gaan? Dan is onze nieuwe HIT training in de fitnessruimte van  Olympia echt iets voor jou. Lees meer over de training in ons nieuwe artikel op de website:

Gratis inschrijven met de AH actie

Inschrijven bij Olympia zonder inschrijfkosten te betalen? Dat kan! Onze Albert Heijn actie loopt weer en dat nu zelf met ons nieuwe 
maandabonnement. Je leest er hier alles over

Upgrade je abonnement !

De zomer komt er aan, het blijft wat langer licht buiten en de dagen duren langer. De meeste mensen krijgen hierdoor gelijk wat meer zin om te sporten en vinden het niet erg om wat eerder op te staan of juist wat later naar bed te gaan.

Fit in de zomer!

Ook in de zomer lekker door sporten? Of juist jouw abonnement tijdelijk aan iemand uitlenen omdat je op vakantie bent? Het kan allebei ! Lees snel verder.

Olympia's Fitness Verbouwing

We gaan aftellen! Eind van de maand hebben we een nieuwe fitness ruimte!

Shake it off!

Lees snel het nieuwe oranje Koningsdag blog van Janine!

Fitte mama's

Het lijkt af en toe wel jongleren! Hoe doen andere mama's dat toch? Gewoon met een beetje hulp!

Olympia's Sportkleding

De klok is weer verzet naar zomertijd, de zon laat zich steeds vaker zien, de terrasjes stromen vol en het blijft steeds langer licht buiten. De zomer komt er aan jongens en hij is er sneller dan dat we denken...

LXR VIP night 31 maart

Niets geeft je zoveel energie als een stevige high intensity workout. LXR is geen toverdrank, maar een elixer van traditioneel hard werken, vermengd met een beetje luxe.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in