Lifestyle

Goede voornemens!

Goede voornemens!

Zit jouw broek ook weer wat strakker na die decembermaand en neemt dat winterlaagje toch net weer wat ergere vormen aan als dat de bedoeling is? Samen gaan we er in het nieuwe jaar weer tegenaan en daarom hebben wij een aantal tips voor je verzameld. Lees ze snel!

De decembermaand is eindelijk weer voorbij en dat is voor de meeste van ons maar beter ook. Want we kunnen zeggen wat we willen, december is toch één van die maanden waarin sporten net wat lastiger gaat. De broeken gaan aan het einde van de maand net wat lastiger dicht en dat winterlaagje neemt wat extremere vormen aan. Niet getreurd want januari is de maand waarin we met z’n allen weer goed aan de slag gaan, althans als we het op de juiste manier oppakken en niet na enkele dagen afhaken. En hoe zorgen we daar nou voor?

Zoek een partner in crime om je s ‘avonds door de kou heen naar de sportschool toe te slepen, zo kun je elkaar motiveren. Bouw ook enkele vaste momenten in wanneer je naar de sportschool toe gaat, zo kun je er van te voren rekening mee houden en komt het minder voor dat je op het laatste moment toch opeens niet kan sporten.

Natuurlijk is het ook lekker om met een schone lei te beginnen in januari. Laat je daarom bij Olympia even meten, wegen en kijk naar wat je vetpercentage is op dit moment. Op deze manier kan je doelen stellen om naar toe te werken en als je het echt goed wil aanpakken dan kan je natuurlijk ook altijd bij één van onze personal trainers terecht. Dit is natuurlijk wat dieper in de buidel tasten dan normaal, maar hé als je uitrekent wat je in een jaar aan lekker eten uitgeeft dan is het peanuts right?

Zien we jou snel verschijnen? En dan in februari ook nog steeds hè. Happy New Year iedereen en succes met de goede voornemens, wij zijn alvast begonnen.

Groetjes,
Roy

www.royboere.nl

Your Daily Update

“Wat maakt het nou uit waar je sport, iedere sportschool is toch hetzelfde?” Hoe vaak hoor je dit iemand wel niet zeggen. En ik kan je vertellen, dit is alles behalve waar. Laat ik allereerst mezelf even voorstellen; ik ben Roy Boere en blog op dagelijkse basis op mijn eigen lifestyle website www.royboere.nl en speciaal voor Olympia ga ik jullie op de hoogte houden van alle ins en outs rondom deze moderne sportschool.

Olympia is benieuwd naar jouw mening!

Wat doen we goed en wat kan misschien wel beter?
Vul de korte enquete in en maak kans op een maand gratis sporten! We verloten de maand gratis sporten onder alle deelnemers aan de enquete.

Vul hier de enquete in